Stiahnutie z trhu sa týka len nižšie uvedených výrobkov:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Príslušný výrobok

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPULE 1.8ml

Popis kategórie výrobku

Vzorka

Popis materiálu

ECH LIFT AMP Inter 1.8ml

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Príslušný výrobok

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPULE 30 x 1.8ml

Popis kategórie výrobku

Hotový výrobok

Popis materiálu

LIFT AMP 1.8ml x30 EN FR NL

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Príslušný výrobok

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPULE 10 x 1.8ml

Popis kategórie výrobku

Hotový výrobok

Popis materiálu

LIFT AMP 1,8ml x10 DE/FR (IT)

EAN

3337875702508

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa ampuliek LiftActiv Peptide-C, kontaktujte našu zákaznícku linku na čísle +421 233 215 662 alebo navštívte stránku www.vichy.sk. Pre vašu informáciu, k ampulkám LiftActiv Peptide-C je možné zakúpiť alternatívu: sérum Vichy Liftactiv Supreme Vitamín C, ktoré rieši rovnaké problémy pleti. Ponúka iný a jednoduchý spôsob aplikácie pomocou kvapkadla.

OK

OK Cancel


Ďakujeme

Zavrieť

Šalát z červenej repy, mrkvy & pomarančov

Vychutnajte si šalát z červenej repy, mrkvy a pomarančov s restovanými sezamovými semienkami z Food Tube kanála Jamieho Olivera!

„Pokiaľ hľadáte šalát, ktorý môžete robiť stále dokola, potom ste ho práve našli. Výborne sa hodí ku všetkému – k hovädziemu, ktoré vám zostalo, k dusenému jahňaciemu aj k tučným rybám či drobenému syru, akým je feta.“

  • Počet porcií: 4 porcie ako predkrm alebo príloha.
  • Doba varenia: 1 hodina 15 minút.
  • Náročnosť: Nie príliš náročné.

Ingrediencie

  • 750 g mrkvy
  • 500 g surovej červenej repy
  • olivový olej
  • 2 pomaranče
  • 1 lyžica sezamových semienok
  • ½ zväzku čerstvého koriandra
  • extra panenský olivový olej

Postup prípravy

1. Rúru predhrejte na 200 °C/plynovú rúru nastavte na stupeň 6.

2. Mrkvy zbavte zeleného vršku, ošúpte ich a rozpoľte. Potom očistite repu a nakrájajte ju na kúsky.

3. Mrkvu 5 minút povarte vo veľkom hrnci s vriacou osolenou vodou, potom dierovanou lyžicou preložte do cedidla.

4. Do vody opatrne vložte repu, 5 minút povarte a potom sceďte (pokiaľ zeleninu povaríte oddelene, zabránite zafarbeniu mrkvy dofialova).

5. Mrkvu a repu dajte na plech, ochuťte olivovým olejom, morskou soľou a čiernym korením. Pečte 30 až 40 minút, alebo kým zelenina nebude lepivá a lesklá. S plechom sem-tam zatraste, aby sa zelenina upiekla rovnomerne.

6. Medzitým najemno nastrúhajte pomarančovú kôru. Odstráňte kôru a pomaranče nakrájajte na kúsky.

7. Na panvici na miernom ohni orestujte sezamové semienka, restujte niekoľko minút a pravidelne miešajte. Otrhajte a nahrubo nasekajte lístky koriandra.

8. Upečenú zeleninu nechajte mierne schladiť, pridajte pomarančovú kôru a kúsky pomaranča, zalejte extra panenským olivovým olejom a podľa potreby ešte trochu dochuťte korením.

9. Servírujte na veľkom tanieri, šalát posypte restovanými sezamovými semienkami a lístkami koriandra… A môžete sa do toho pustiť.

Náš ikonický prípravok

go to top