Stiahnutie z trhu sa týka len nižšie uvedených výrobkov:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Príslušný výrobok

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPULE 1.8ml

Popis kategórie výrobku

Vzorka

Popis materiálu

ECH LIFT AMP Inter 1.8ml

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Príslušný výrobok

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPULE 30 x 1.8ml

Popis kategórie výrobku

Hotový výrobok

Popis materiálu

LIFT AMP 1.8ml x30 EN FR NL

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Príslušný výrobok

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPULE 10 x 1.8ml

Popis kategórie výrobku

Hotový výrobok

Popis materiálu

LIFT AMP 1,8ml x10 DE/FR (IT)

EAN

3337875702508

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa ampuliek LiftActiv Peptide-C, kontaktujte našu zákaznícku linku na čísle +421 233 215 662 alebo navštívte stránku www.vichy.sk. Pre vašu informáciu, k ampulkám LiftActiv Peptide-C je možné zakúpiť alternatívu: sérum Vichy Liftactiv Supreme Vitamín C, ktoré rieši rovnaké problémy pleti. Ponúka iný a jednoduchý spôsob aplikácie pomocou kvapkadla.

OK

OK Cancel


Ďakujeme

Zavrieť

Krémová hubová polievka

Vychutnajte si výbornú krémovú hubovú polievku z Food Tube kanála Jamieho Olivera! Recept zaberie približne 45 minút a je super jednoduchý. Ako prílohu odporúčame ciabattu s hubami (k namáčaniu do polievky).


Ingrediencie

  • 600 g zmesi šampiňónov
  • 1 cibuľa
  • 2 stonky zeleru
  • 3 strúčiky cesnaku
  • pár stoniek čerstvého petržlenu
  • pár stoniek čerstvého tymianu
  • olivový olej
  • 1,5 litra bio kuracieho alebo zeleninového vývaru
  • 75 ml smotany
  • 6 plátkov ciabatty
  • extra panenský olivový olej

Postup prípravy

1. Šampiňóny očistite a nakrájajte najemno.

2. Očistite a najemno nakrájajte cibuľu, zeler a cesnak, potom najemno nasekajte petržlenovú vňať. Následne otrhajte lístky tymianu.

3. Vo veľkom hrnci pri strednej teplote rozohrejte trochu olivového oleja, pridajte cibuľu, zeler, cesnak, petržlen, lístky tymianu a šampiňóny. Prikryte pokrievkou a na miernom plameni varte domäkka.

4. Oddeľte 4 lyžice šampiňónov a nechajte si ich na neskôr.

5. Do panvice prilejte vývar a priveďte do varu, potom stlmte plameň a nechajte 15 minút variť.

6.  Ochuťte morskou soľou a čiernym korením a tyčovým mixérom polievku rozmixujte dohladka.

7. Prilejte smotanu, opäť priveďte do varu a vypnite.

8. Na vrúbkovanej grilovacej panvici opečte ciabattu, potom ju posypte väčšinou šampiňónov, ktoré ste si oddelili, a nakoniec pokvapkajte extra panenským olivovým olejom.

9. Polievku vlejte do misiek, ozdobte sekanou petržlenovou vňaťou a zvyškom šampiňónov a servírujte s ciabattou crostini.

Náš ikonický prípravok

go to top