OK

OK Cancel


Ďakujeme

Zavrieť

Liftactive Supreme Digi campaign

Premýšľate, ako si vyskladať ideálnu anti-ageingovú rutinu starostlivosť o pleť? Nechajte sa inšpirovať našim návodom a objavte 4 kroky pre krásnu a zdravo vyzerajúcu pleť.

1. KROK – ČISTENIE
Zásadným krokom pre zdravú pleť je správne čistenie. Iba vyčistená pleť dokáže dobre absorbovať aktívne látky. Vyberte si z radu prípravkov Pureté Thermale čistenie podľa vášho typu pleti.
Objaviť čistenie

2. KROK – KONCENTROVANÁ STAROSTLIVOSŤ
Séra sú navrhnuté tak, aby poskytovali vyššiu koncentráciu účinných látok v malých, silných dávkach, ktoré zvyšujú účinok krému. Sú ľahšie než hydratačné krémy, prenikajú rýchlejšie pokožkou, aktívne látky prenikajú hlbšie do pokožky a pripravujú pokožku na nasledujúce produkty. Objavte Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler sérum proti vráskam s kyselinou hyalurónovou. 
Objaviť sérum

3. 
KROK – DENNÝ KRÉM 
Po použití séra by mal vždy nasledovať denný krém, ktorý má účinky nielen proti starnutiu, ale zároveň tiež pokožku hydratuje. Hydratačné krémy proti starnutiu sú krémy obsahujúce pridané aktívne látky, ktoré sú navrhnuté tak, aby udržiavali pokožku vypnutú, vyhladzovali jemné linky a vrásky alebo zvýšili jas pokožky. 
Objaviť krém 

4. KROK – UV OCHRANA 
Viac než 80 % známok starnutia pleti je spôsobených každodenným vystavením pleti UV žiareniu a znečisteniu. UVA žiarenie sa vyskytuje po celý rok, dokonca aj v zime a v dobe, kedy je pod mrakom. Žiadna anti-ageingová rutina tak nie je bez UV ochrany kompletná. Objavte UV-Age Daily, ktorý bol špeciálne vyvinutý na každodenné použitie 365 dní v roku.
Objaviť UV ochranu

Neviete si rady, ktoré prípravky vybrať? Urobte si diagnostiku pleti pomocou nástroja Skinconsult a nechajte si tak odporučiť rutinu na mieru potrebám vašej pleti.

Skinconsult