OK

OK Cancel


Ďakujeme

Zavrieť

XMAS-BANNERS-&-LANDINGPAGE_SK_07.jpg

Obdarujte svojich blízkych vianočnými balíčkami od Vichy

LIFTACTIV B3
Dermokozmetika špeciálne vyvinutá na blednutie pigmentových škvŕn. Vianočné balenie obsahuje: B3 sérum proti tmavým škvrnám a vráskam 30 ml a B3 krém proti tmavým škvrnám SPF 50 s ochranou pred slnkom 50 ml.

LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST
Výnimočná účinnosť proti starnutiu na odstránenie všetkých príznakov úbytku kolagénu v pokožke. Vianočné balenie obsahuje: Liftactiv Collagen Specialist denný krém 50 ml a Liftactiv Collagen Specialist nočný krém 50 ml.

NEOVADIOL POST-MENOPAUSE
Bojuje proti príznakom starnutia tým, že podporuje prirodzené procesy v pokožke: ochabnutú pleť a vrásky. Vianočné balenie obsahuje: Neovadiol Post-Menopause denný krém 50ml a Neovadiol Post-Menopause nočný krém 50 ml.

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE
Pomáha redukovať problémy s pleťou v období menopauzy a obnovuje pružnosť a vitalitu pleti. Vianočné balenie obsahuje: Neovadiol Peri-Menopause denný krém 50ml a Neovadiol Peri-Menopause nočný krém 50 ml.

HOMME
Rad Vichy Homme je určený špeciálne pre mužov. Vianočné balenie obsahuje pleťové tonikum Hydra Mag C+ 50 ml, Sprchovýgél Hydra-Mag C 100 ml a antiperspiračný dezodorant Clinical Control 96H 50 ml.

NÁJSŤ LEKÁREŇ