OK

OK Cancel


Ďakujeme

Zavrieť

MB89_NL_sk

Ako sa starať o pleť v čase, kedy ju život nešetrí?

Objavte rad Minéral 89 Hyaluron-Booster pre hydratáciu, upokojenie a posilnenie pleti

Na zdravie a vzhľad pleti má vplyv mnoho faktorov, ako sú životospráva, nedostatok spánku, stres, ale aj UV žiarenie alebo znečistené ovzdušie. Vposledných mesiacoch sme navyše museli tvár schovávať pod rúško, kvôli ktorému sa môže pleť cítiť podráždene. Laboratóriá Vichy požiadali dermatologičku Reginu Paulinyovú o rady, ako sa o takto namáhanú pleť starať:

„Pokožka sa pod rúškom môže cítiť nekomfortne, môže byť zaparená a spotená. Pokiaľ je to možné, rúško pravidelne odkladajte, pokožku dôkladne umyte a osušte. Na upokojenie pleti je cez deň možné použiť aj Termálnu vodu Vichy v spreji. Je bohatá na minerály a zároveň pleť ochladí.

Dôležité je samozrejme pravidelné čistenie pleti. A to i vprípade, že sa nelíčime. Na pokožku sa totiž prichytávajú rôzne nečistoty, maz a pot.

Namáhaná pleť následne potrebuje prípravok, ktorý je ľahký a zbytočne ju nezaťaží. Príkladom je Minéral 89 Hyaluron-Booster, ktorý je vďaka svojmu minimalistickému zloženiu ideálny aj pre veľmi citlivú pleť. Obsahuje 89 % Termálnej vody Vichy a kyselinu hyalurónovú prírodného pôvodu. Pleti dodá potrebnú hydratáciu a pocit upokojenia.

Raz za týždeň, prípadne po obzvlášť namáhavých a stresujúcich dňoch, môžete použiť pleťovú masku. Maska Minéral 89 pleť výborne hydratuje a okamžite vypĺňa. Vďaka svojej gélovej textúre navyše ponúka skvelé osvieženie pleti.“

Všetky produkty radu Minéral 89 obsahujú 89 % Termálnej vody Vichy vulkanického pôvodu a kyselinu hyalurónovú prírodného pôvodu. Posilňujú kožnú bariéru a chránia kožu pred negatívnymi faktormi – znečistením, stresom a únavou – pre žiarivú, hydratovanú a zdravo vyzerajúcu pleť.

Posilňujúci a vypĺňajúci Hyaluron-Booster Minéral 89 predstavuje každodennú dávku sily pre vašu pleť. Je vhodný pre všetky typy pleti. Vďaka svojmu minimalistickému zloženiu dokonca aj pre veľmi citlivú. Ide o veľmi ľahký a transparentný gél pre okamžitý pocit sviežosti a hydratácie. Jednoducho sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Odporúčame aplikovať ráno a večer na vyčistenú pleť, ideálne pred nanesením denného / nočného krému.

Krehká, slabšia pokožka očného okolia vyžaduje zvláštnu starostlivosť. Očný Hyaluron-Booster Minéral 89 posilňuje kožnú bariéru oblasti očí, pomáha vyhladzovať jemné linky a redukovať výskyt tmavých kruhov pod očami a dosiahnuť tak viac oddýchnutý vzhľad. Okrem 89 % Termálnej vody Vichy a kyseliny hyalurónovej obsahuje aj čistý kofeín.

Nová Posilňujúca a obnovujúca pleťová maska Minéral 89 Hyaluron-Booster dodá vašej pleti extra dávku sily. Okamžite vypĺňa a vyhladzuje. Poskytuje až 24-hod. hydratáciu a rozjasňuje pleť. Má oddelené komory pre ochranu aktívnych zložiek. Obsahuje 89 % Termálnej vody Vichy, kyselinu hyalurónovú a textilnú masku s vláknami z mikrorias. Po zmiešaní nadobúda maska sviežu gélovú textúru pre priľnutie ku kontúram tváre a osvieženie pleti.

NÁJSŤ LEKÁREŇ